torstai 31. tammikuuta 2013

FOOD!!! ♥

Ruoka. Oikeesti vaan näiden kuvien selailu ja valitseminenki sai mulla veden herahtamaan kielelle. Ruoka on hyvää! Se ruokkii meidät ja pitää meidät elossa. Silti, jotkut ihmiset ikään kuin "pelkää" sitä. Se on mun mielestä surullista, ruokaa pitää oppii kunnioittamaan, ja nauttia siitä!

Tässä on mun lista siitä miksi ruoka (ja sen laittaminen) on hyvä juttu:

-Ok, no se pitää meidät elossa
-On oikeesti olemassa sellasia tutkimuksia että jotkut ruoka-aineet aiheuttaa hyvän olon tunnetta (ESIM. SUKLAA!!!)
-Ruuan laittaminen on kiva harrastus!
-On hyvä osata kokata ku muuttaa omilleen...
-Lempiruuat!
-Ruuanlaittaminen on halvempaa ku sen ostaminen, hahaa
-Erilaiset ruokakulttuurit! (kiinalainen ruoka, naminamnam!!!)
-Jälkkärit
-Erilaiset maut! On kiva ku jokainen ruoka maistuu erilaiselta :)
-Ruokamuistot (kun menee johonki maahan ja syö siel paljon jotain tiettyy juttuu tai se muuten jää vaan mieleen nii sit aina ku sitä ruokaa syö, nii voi palata takas siihen hetkeen...)
-Pizza. (oikeesti)
-Ruoka ja ruuanlaitto on nykyää nii helppoo! Nykyään saa valmiina kaikki sämpylät ja tomaattimurskat ym.!
-Reseptien kokeilu
-Syöminen on kivaa
-Ruokashoppailu on kivaa


lomogram









Mikä on SUN lempiruoka? :)




♥  Emma



keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Jäinen Pohjola

lomogram

Tänään satoi lunta. Aamulla juoksin bussiin, juoksin takki auki hiukset tuulessa hulmuten. Tuuli oli jäätävä ja pistävät lumihiutaleet piiskoivat kasvojani kun harpoin eteenpäin. Oli viileää, muttei kuitenkaan kylmää. Lumi antoi periksi jalkojeni alla, hieman narskahtaen valittaen.
   Päivällä sää oli ystävällisempi, se ei enää viskonut lumisadetta kasvoilleni. Kaikkialla oli tyyntä, kuten tyyntä myrskyn edellä yleensä onkin. Näin kävelemäni polun vieressä kädenjälkiä, raapaisun jälkiä. Sää oli otollinen lumipallojen muovaamiseen, päättelin.
   Iltapäivällä kun katsahdin ulos ikkunasta näin vain tiheän lumisateen verhon. Samanlaisena se jatkui aina iltaan asti. Sitten kaikki loppui, myrskyn jälkeenhän on poutasää.
Nyt kaikki on hautautunut lumen alle; kädenjäljet polun vieressä, askeleet aamuisella matkalla... Lumi on valmis uuteen alkuun.


♥  Emma

Päikkärit

lomogram

Kissan kanssa laatuaikaa... :) <3

tiistai 29. tammikuuta 2013

Carry on.

lomogram

Pieni tarina


Oli talvinen päivä. Talvinen arkipäivä, sellainen päivä jolla ei ole mitään merkitystä muiden joukossa. Pakkasta oli tuskin lainkaan, ja taivas pysytteli synkkänä kuitenkaan syöksemättä niskaamme räntää.    
         Me kävelimme koulusta kotiin, minä ja sinä. Olimme molemmat hiljaa. Laitoin toisen kuulokkeen korvaani ja kävelin. Kohta aloit puhua. Kertoa tarinaa, kenties valhetta. Ehkä uskoinkin sen, ehkä sinäkin. Puheesi rytmi alkoi koventua, minä kiihdytin askelteni tahtia. Kerroit pelottavista asioista mitä elämässäsi tapahtui tälläkin hetkellä. Halusin jotenkin auttaa sinua, olin liikuttunut sanoistasi.
      Taskussani tärisi, Ipodin akku kertoi 10% varausta jäljellä. 
Sanoit olevasi ennallasi, mikään ei ollut muuttunut. Olet kunnossa pärjäät kyllä. Minä olin kuitenkin huolissani, en tiennyt kestätkö enää, en tiennyt voisinko auttaa sinua. Jatkoit kuitenkin ja sait minut vakuuttuneeksi siitä ettei minun pitäisi olla huolissani. Astuimme bussiin. Juttelit minulle mukavia koko bussimatkan. Nautin äänesi kuulemisesta ja seurasta jonka tarjosit. Tiesin kuitenkin että jokin on pielessä, vaikka mikään ei näennäisesti ollutkaan huonosti. 
   Astuimme ulos bussista. Sitten sinä sammuit, kuin silmänräpäyksestä. Et puhunut enää mitään. Makasit vain siinä käsieni varassa. Yritin saada sinut virkoamaan. Mutta et reagoinut. Mikään ei auttanut. Olin murtunut, olit sanonut että tulisit pärjäämään.
Ipod, akkusi oli loppunut.

♥  Emma

maanantai 28. tammikuuta 2013

Kännykästä tyhjentyneitä kuvia ja paljon mielestä tyhjentyttä höpinää.

Whoopsie...... :D
Kyllähän se aika kuluu tekiessä vaikka mitä, mutta blogi on sitten jäänyt vähän laiminlyödyksi! Mun on pitänyt tehdä huonepostaus tänne semmoset (kröhöm) 2 viikkoa, mutta sitten se huoneen siistiminen ja kaunistaminen johti tällaseen kunnon "asennemuutokseen" ja nyt siis olen myllänyt joka nurkan täällä ja vaihtanut sisustusta. Jotenka sitä huonepostausta pitää odotella kyllä vielä hetkinen, koska eräs täällä ruudun toisella puolen on suht laiska, kun kyse on tylsistä siivoushommista. Kyllä nyt mielellään vaihtaa sisustusta ja myllertää, mutta se on sitten eri asia kun tavarat pitäisi asetella paikoilleen ja siistiä...

Hmmhmm, eli käväsen nyt lähiviikkojen tapahtumat pikaisesti läpi niin ollaan samalla sivulla:
-koulua
-myllertämistä
-hyvien ystävien näkemistä pienimuotoisten "bileiden" saralla (ei Sara siis teillä vaan saralla tarkoittaa jotain muuta)
-elämistä yli varojen......... MUTTA ODOTTAKAAPA KUULE KUN NÄÄTTE MITEN JÄRKEVÄSTI OON RAHANI TUHLANNUT!!!
-kokkaamista ("bileisiinkin" kokatessa meni sellaset 2 tuntia...
-leipomista!
-karkinsyömistä
-lisää koulua
-sairastelua :(
-kokeisiin lukemista
-Mozartia sunnuntai-iltana ystävän kera
-paras leffa pitkään aikaan, "Klick!" nimeltään, tuli eilen! Suosittelen hartaasti, se laittaa elämän motiivit uuteen uskoon! (voin kertoa siitä lisääkin ja oikein pohtia sitten vaikka myöhemmin jossain postauksessa)
-kirpparilla käymistä
-suremista
-nauramista

...ja varmaan miljoonaa muuta eri juttua! Mutta kyllä tämä nyt tähän hätään kelpaa!

Okei, eli siis kävin viikonloppuna kirppiksellä ystävän kanssa, ja oltiin siinä hyvää matkaa menossa Valtterille, ja ihmeteltiin että "miksei siinä pihassa oo autoja kuten yleensä" ja siinä sitten googlattiin, ja jaahas, Valtteri, hyvin monen pääkaupunkiseutulaisen LUOTTOKIRPPIS on lopetettu, 2 kuukautta sitten!!! Oltiinko me ainoat ihmiset jotka eivät tätä tienneet!? :D Noh, onni onnettomuudessa, jäähallin kirppis oli sitten sinä samana päivänä, eikä se nyt niin kaukana ollut niin hurautettiin sitten sinne! Saalistakin tuli, kohta voinkin vilauttaa minkälaista! Siitä jatkettiin vielä karkkikauppaan ja useiden eri kulkuvälineiden avulla siitä vielä kiinalaiseenkin! Oltiin sneakyjä, ja otettiin annos puoliksi!!! Hyvin riitti ja vain 4€/nenä! ;) Joo ja illalla tosiaan yritettiin erään toisen ystävän kanssa ähertää historiaa ja syötiin niitä karkkeja, poronkäristystä, jaja filosofoitiin!

Kaikenkaikkiaan kaikkien mutkien ja pomppujen kautta HYVIN onnistuneet pari viikkoa!

Poronkäristys! 

American chocolate chip cookies... <3

Mun huone, yep...

Ihana talvisää!

Rakas kissuliinuni! :) <3 

Ruokaaa!!!

Karkkipussi! ;) Maksoin tosta (no siinä oli sillon enemmän) sellaset 5,40... :D huppista!

Rahantuhlailu -kohteita. En kadu mitään!!!
Laukku on ihana, Accessorizesistä 10€!!! -70% alennus! ;)
Farkkupaita tutusta ja turvallisesta H&M:stä!
Ja viimosena oliivinvihreä hihaton kauluspaita Vilasta jolla Äiti mut lauantaina yllätti! Kiitos Äiti!!!

Kirpparilta :) Marilyn-magneetti (1,50€), Essien kynsilakka (2€!!!) ja Crazy, stupid, love -leffa (2€)



♥  Emma

Ps. Kertokaapahan mitä tykkäätte näistä kännykuvista, kun tolla on mukava muokkailla tolla ohjelmalla ja sain ne kuvat tänne suht kätsysti, niin kiinnostaisiko tulevaisuudessakin nähdä jotain tämäntapaista? :)


maanantai 14. tammikuuta 2013

Doodlings

Mulla on oikeesti joku keskittymisongelma.
 Mun on aina pakko tehä vähintään kahta asiaa samaan aikaan, muuten vaan kaikki menee ihan ohi! Mulla oli pienenä sellanen unilelu, jolla oli sellanen huppu jossa oli terävä kärki. Sitä mä sitten aina nukkumaan mennessäni nypläsin, ja Äiti joutui moneen otteeseen ompelemaan tälle lelulle uuden puvun. 
Ja nykyäänkin, jos mulla on kädessä vaikka villalapaset niin alan heti pyörittelemään siitä sisustasta sellasta palloa! Teen näin myös vaatteiden kulmilla. 
Sama pätee siis oppitunteihin ja mun pitää keksiä jotain tekemistä mun käsille, niin yleensä pyörittelen kynää sillee mun sormien välissä mutta usein myös piirrän. 
Sekin johtuu siitä kun pienenä kun Äiti luki mulle ääneen mä aina piirrustelin jotain itekseni. Se kai auttaa mua kuuntelemaan paremmin. Sen takia mun filosofian ja historianvihot on täynnä tällasia ihme kuvia... :D
 En tiiä miks piirrän aina noita naisen kasvoja, ja tuntuu siltä että kaikki noi oliot muistuttaa toisiaan vaikka on aina erilaisia. No, either way, tässä mun ihme-nais-kuvia mun vihoista! :)








Onks sulla jotain keskittymiskikkoja tai muuten vaan outoja tapoja? :)


♥  Emma

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Päähänpistoja

 Sunnuntai on aina mulle sellanen päivä, että nökötän kotona ja teen kaikki ne asiat jotka menneellä viikolla on jääneet tekemättä. Tänään sellaisia asioita olivat esim. filosofian esseen kirjoitus, huoneen siivoominen (jota en vieläkään malta alottaa), salilla käyminen ja bloggaaminen (ja yksi postaus nimenomaan, jonka saan toivottavasti tänne viimeistään ensi viikolla). Oon mielestäni ollut suht tuottelias tänään, vaikka listasta vielä puolet on tekemättä... Tykkään tämän lisäksi vielä tehä sellasen aineellisen (unohdin sen oikeen sanan tähän eikä millään tuu mieleen!!!) listan, jotta voin sitten vetää viivalla yli jo tehdyt asiat. Tuntuu hyvältä saada asian päätökseen ihan fyysisestikin! :D

Lauantaina sen sijaan ehdin tehdä vaikka mitä ja juosta kaupungilla! Ajettiin perjantaina Äitin kanssa Akseli Gallen-Kallelan ateljeen ohi, ja mulla tuli kauheen taiteellinen fiilis ja halusin heti lähtee ilmasemaan tätä tunnetta johonki galleriaan. Oon sellanen ihminen, jonka jotain päätettyään pitää heti toteuttaa se... Päähänpistot on yleensä sellasia kun "mä tarviin kaktuksen mun huoneeseen ja laitan sen kokistölkkiin kasvamaan" tai sit just tällasia nyt lähen museoon. :D Mutta kun olin tän idean saanu päähäni, niin kysyin sitten kaveria Ateneumiin, ja sinnehän me suunnattiin!

Päästiin sinne ilmaseks, se on alle 18-vuotiaille ilmanen (tän verran kerron mun iästä :D) mut sitte siellä arvosteltiin niitä tauluja kuin taidekriitikot konsanaan ja puhuttiin väriharmoniasta ja valonkäytöstä, mut sitte kyllästyttiin ja mentiin kiinalaiseen. Oli oikeen hyvää ruokaa, ja vatsat täynnä käytiin ostamassa vielä karkkiakin vähäsen... :D Päädyttiin vielä shoppailemaan hetki ja pari juttua mulle siinä sitten tottakai tarttui mukaan. :D Ostin H&M:ltä sellaset tummanharmaat stretch-farkut, toiveissani että ne on mukavat ja istuukin vielä! Ja ne täyttävät nämä kriteerit kyllä täydellisesti! Oon silti vielä vähän kahen vaiheilla palauttaakko vaiko eikö, mutta aika varmasti pidän ne... :) Ja sitten ostin kookoksen-hajuisen kasvonaamion koska mä vaan rakastan sitä tuoksua♥ Viimeinen ostos oli Kultaiset "hoops:it" jotka on muuten kohta kaikkialla, niin yritän totutella käyttämään niitä, ne on kyllä niin coolin näköset... 

Ilta kului sitten Putouksen ja Drop dead diva:n parissa. Molemmat vaikka pitkiä ohjelmia onkin, menevät silti hetkessä ohi! Oon varsinkin Drop dead diva:an ihan koukussa! Tilattiin netistä ilman suomenkielisiä tekstityksiä sarjan kolmoskausi. Ihan sikahyvä tähän mennessä!



Farkut:H&M, Face Mask: H&M, Kultaset korvarenkaat: Glitter



I'm feelin' black and white today, et nää kuvat on nyt sellasia kans! :D Farkut on ton väriset livenäkin ja hyvinhyvin mukavat päällä!


Mites sun viikonloppu meni? :)

♥ Emma

lauantai 12. tammikuuta 2013

Perjantai on paras ♥

Mulla oli paras perjantai ikinä! 

Koulun jälkeen riensin kotiin josta suuntasin kohti Espoota ja rakkaan serkkuni uutta asuntoa. Kuljin matkan bussilla, ja olinkin jo unohtanut kuinka kivaa on matkustaa oikeen kunnolla bussilla! Yleensä menen siis bussilla joka päivä kouluun, mutta ei siinä ehdi melkein muuta kun istahtaa alas ja on jo perillä! Nyt bussimatka oli sopivan pitkä ja sain rentoutua paikallani ja suunnata katseeni kohti ohikiitäviä merimaisemia.
 Meille on muodostunut jo perinteeksi että piipahdan serkullani silloin tällöin ja teemme hyvää ruokaa (josta aina päädyn tykkäämään vaikka ensin epäilyttää), katsomme telkkaria, ulkoilutamme hänen koiraansa ja ihanan illan päätteeksi Äiti hakee mut autolla kotiin. Tämän viikon perjantai ei ollut poikkeus! Ruuaksi sain intialaista kasvismuhennoksen tyyppistä ruokaa vohveleiden kera ja jälkkäriksi taiteilimme vanilijajäätelöä marjoilla, kinuskilla ja vohveleilla höystettyinä, eli siis yhtä suuri kuin NAM!!! :) Ehdimme tämän herkuttelun lomassa käydä koiran kanssa ulkona nauttimassa kirpeästä pakkassäästä ja seurata jännittyneinä Voice of Finland:ia... Loppuillasta pääsin sitten Äitin mukana kotiin.
Ihan parasta. :)



Koirakin pääsi kuvaan... :D





Millanen perjantai sulla oli? :)


                            ♥♥ Emma

Ps. Tämän kuvion opettelu on ollut mulle pakkomielle siitä asti kun näin videon siitä! Osaan sen nyt jo melkeen! Ehkä teen tänne siitä coverin... :)

torstai 10. tammikuuta 2013

Suklaakakkua ja aerobiciä

Hei, mitäs kuuluu? kysyn itseltäni.
No, hyväähän tässä kiitos, ylitin itseni tänään tekemisen määrälläni. Olin koulussa 10-16 asti, jonka aikana ehdin mm. maalata kuvistyöni melkeen loppuun saakka, ja vetää hiki hatussa aerobiciä... :D 
Kun koulun jälkeen oli aika sitten lähteä kotiin, suunnistinkin kodin sijasta kohti keskustaa kohden. Käytiin kaverin kanssa Seppälässä katsomassa kauan kuolaamaani paitaa (JOTA EI OLLUT) ja sitten tuhlattiin rahoja Mäkkärillä. Kotiin tultuani kirjoitin sivullisen filosofisia pohdintoja ja aloin leipoa suklaakakkua. Nyt istun koneen ääressä katsellen tuota ihanaa suklaakakkupalaa tuossa ruudulla ja mietin hakeako vielä yksi pala... 


Namnamnam. 



SUOSITTELEN TÄTÄ OHJETTA! Niin kuin ehkä kuvastakin huomaa, resepti on tosiaan ollut kovassa käytössä...



Mitäs hei teille kuuluu? :)


                                           ♥♥ Emma


Ps. Tilaanko tämän ihanan paidan sitten Seppälän nettikaupasta kun ei paikan päällä tärpännyt???


keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Lämmin tervehdys

Heipähei kaikki tarkkailijat!

Niin, eli aloitin nyt sitten blogin! Ja mullahan on jo ennestään toinen blogi Trendisuora nimeltään, ja vaikka se onkin mulle rakas, niin tuntuu että tarvitsen jotain vähän epärajoittuneempaa, sellaista blogia, johon voin kirjoitella melkeinpä mistä vaan ja laitella sellaisia kuvia kun tykkään! :) Eli jos tämä blogi nyt pitäisi johonkin luokkaan luokitella, niin kaipa se sitten sinne lifestyle-puolelle menisi... Kerronpas nyt sitten teille kaikille jotain vähän itestäni:

Olen Emma, pääkaupunkiseutulainen lukiolainen. 
Tykkään valokuvata (niin usein kuin kerkeän), tuijotella tuntikausia youtubevideoita ja shoppailla... :D
Mulla on kissa, lempikarkkini on Fazerin sininen ja innostun välillä kokkaamaan vaikka minkälaisia reseptejä! 
Ehkä tämä saa tältä erää riittää perustiedoiksi, voin sitten tehdä vaikka ihan postauksenkin mun faktoistani. 












Tämä blogi toivottavasti tarjoaa Sinulle, kyllä sinulle hyvinkin jotain viihdytystä ja informaatiota hehe... 



Ja vastaanotan mielellään palautetta tai kysymyksiä vaikka tuolla kommenttiboxin puolella!
"Nähdään" taas toivottavasti pian... :)


Emma