perjantai 29. maaliskuuta 2013

10€ köyhempi, kokemusta rikkaampi

Kävin tossa keskiviikkona kaupungilla syömässä 10€ ruokaviikoilla. Oli aivan sikahyvää ruokaa ja suosittelen todellakin ottamaan ilon irti tästä hyvästä mahdollisuudesta saada hyvää ruokaa noin halvalla! Anyways, taisin siinä lomassa myös vähän piipahtaa kaupoillakin.... Tässä kuvia päivältä;

lomogram
I-h-a-n-a-t kukkahousut Monkista!!! 35€ ja vaikka ne ei oo ehkä ihan "my cup of tea" niin jotenkin vaan iskee ja kuolaan noita ihan sikana.

lomogram
Nää sitte taas onkin "my cup of tea". Seppälästä 20€! Ostanko??? Mulla on joo jo parit mustat nilkkurit mut noi on ihanat ja erilaiset niittien takia!!! Alennuksessa ja ihan tajuttoman mukavat.

lomogram
Yritän täällä keksii tapoja millä saan kokoon 30€ ja nopeasti koska tää laukku on vaan niin "MUST HAVE". Muistuttaa muodoltaan Alexander Wangin "Rocco-bag" -laukkua mutta hinta on aika eri luokkaa!


lomogram
Nammmmmmmmmmm

lomogram
Postitalo bussin ikkunasta!

lomogram
Etsin sitä oikeaa pinkkiä huulipunaa...
lomogram
...ja se löytyi!!! Gina Tricotin huulenrajauskynä 2,95€, ja ihanan pirtee pinkki, ihan supertuote! Ja heräteostoksena uudet arskat kevääseen... Noi on kivat hippilasit ja olen kuullut näyttäväni John Lennonilta ne päässä. "I take that as a compliment." 

Uutta huulipunaa huulissa!

                                                        Hyvvveee pääsiäistä kaikki! 
♥   Emma

Ps. Huomenna Turkuun! 

2 kommenttia: