maanantai 28. tammikuuta 2013

Kännykästä tyhjentyneitä kuvia ja paljon mielestä tyhjentyttä höpinää.

Whoopsie...... :D
Kyllähän se aika kuluu tekiessä vaikka mitä, mutta blogi on sitten jäänyt vähän laiminlyödyksi! Mun on pitänyt tehdä huonepostaus tänne semmoset (kröhöm) 2 viikkoa, mutta sitten se huoneen siistiminen ja kaunistaminen johti tällaseen kunnon "asennemuutokseen" ja nyt siis olen myllänyt joka nurkan täällä ja vaihtanut sisustusta. Jotenka sitä huonepostausta pitää odotella kyllä vielä hetkinen, koska eräs täällä ruudun toisella puolen on suht laiska, kun kyse on tylsistä siivoushommista. Kyllä nyt mielellään vaihtaa sisustusta ja myllertää, mutta se on sitten eri asia kun tavarat pitäisi asetella paikoilleen ja siistiä...

Hmmhmm, eli käväsen nyt lähiviikkojen tapahtumat pikaisesti läpi niin ollaan samalla sivulla:
-koulua
-myllertämistä
-hyvien ystävien näkemistä pienimuotoisten "bileiden" saralla (ei Sara siis teillä vaan saralla tarkoittaa jotain muuta)
-elämistä yli varojen......... MUTTA ODOTTAKAAPA KUULE KUN NÄÄTTE MITEN JÄRKEVÄSTI OON RAHANI TUHLANNUT!!!
-kokkaamista ("bileisiinkin" kokatessa meni sellaset 2 tuntia...
-leipomista!
-karkinsyömistä
-lisää koulua
-sairastelua :(
-kokeisiin lukemista
-Mozartia sunnuntai-iltana ystävän kera
-paras leffa pitkään aikaan, "Klick!" nimeltään, tuli eilen! Suosittelen hartaasti, se laittaa elämän motiivit uuteen uskoon! (voin kertoa siitä lisääkin ja oikein pohtia sitten vaikka myöhemmin jossain postauksessa)
-kirpparilla käymistä
-suremista
-nauramista

...ja varmaan miljoonaa muuta eri juttua! Mutta kyllä tämä nyt tähän hätään kelpaa!

Okei, eli siis kävin viikonloppuna kirppiksellä ystävän kanssa, ja oltiin siinä hyvää matkaa menossa Valtterille, ja ihmeteltiin että "miksei siinä pihassa oo autoja kuten yleensä" ja siinä sitten googlattiin, ja jaahas, Valtteri, hyvin monen pääkaupunkiseutulaisen LUOTTOKIRPPIS on lopetettu, 2 kuukautta sitten!!! Oltiinko me ainoat ihmiset jotka eivät tätä tienneet!? :D Noh, onni onnettomuudessa, jäähallin kirppis oli sitten sinä samana päivänä, eikä se nyt niin kaukana ollut niin hurautettiin sitten sinne! Saalistakin tuli, kohta voinkin vilauttaa minkälaista! Siitä jatkettiin vielä karkkikauppaan ja useiden eri kulkuvälineiden avulla siitä vielä kiinalaiseenkin! Oltiin sneakyjä, ja otettiin annos puoliksi!!! Hyvin riitti ja vain 4€/nenä! ;) Joo ja illalla tosiaan yritettiin erään toisen ystävän kanssa ähertää historiaa ja syötiin niitä karkkeja, poronkäristystä, jaja filosofoitiin!

Kaikenkaikkiaan kaikkien mutkien ja pomppujen kautta HYVIN onnistuneet pari viikkoa!

Poronkäristys! 

American chocolate chip cookies... <3

Mun huone, yep...

Ihana talvisää!

Rakas kissuliinuni! :) <3 

Ruokaaa!!!

Karkkipussi! ;) Maksoin tosta (no siinä oli sillon enemmän) sellaset 5,40... :D huppista!

Rahantuhlailu -kohteita. En kadu mitään!!!
Laukku on ihana, Accessorizesistä 10€!!! -70% alennus! ;)
Farkkupaita tutusta ja turvallisesta H&M:stä!
Ja viimosena oliivinvihreä hihaton kauluspaita Vilasta jolla Äiti mut lauantaina yllätti! Kiitos Äiti!!!

Kirpparilta :) Marilyn-magneetti (1,50€), Essien kynsilakka (2€!!!) ja Crazy, stupid, love -leffa (2€)



♥  Emma

Ps. Kertokaapahan mitä tykkäätte näistä kännykuvista, kun tolla on mukava muokkailla tolla ohjelmalla ja sain ne kuvat tänne suht kätsysti, niin kiinnostaisiko tulevaisuudessakin nähdä jotain tämäntapaista? :)


2 kommenttia:

  1. Kuvat kelpaa mainiosti. Armeliaan pieni kuva oli huoneen mielenkiintoisesta tilasta. Kissallasi hoopo ilme. Varmasti se on livenä söpömpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, ja fyi huone näyttää nyt jo siistimmältä! Ainakin hetken... Kissan ilme on söpö ja se on livenä vielä ihanampi, like you didn't know that... :)

      Poista