lauantai 12. tammikuuta 2013

Perjantai on paras ♥

Mulla oli paras perjantai ikinä! 

Koulun jälkeen riensin kotiin josta suuntasin kohti Espoota ja rakkaan serkkuni uutta asuntoa. Kuljin matkan bussilla, ja olinkin jo unohtanut kuinka kivaa on matkustaa oikeen kunnolla bussilla! Yleensä menen siis bussilla joka päivä kouluun, mutta ei siinä ehdi melkein muuta kun istahtaa alas ja on jo perillä! Nyt bussimatka oli sopivan pitkä ja sain rentoutua paikallani ja suunnata katseeni kohti ohikiitäviä merimaisemia.
 Meille on muodostunut jo perinteeksi että piipahdan serkullani silloin tällöin ja teemme hyvää ruokaa (josta aina päädyn tykkäämään vaikka ensin epäilyttää), katsomme telkkaria, ulkoilutamme hänen koiraansa ja ihanan illan päätteeksi Äiti hakee mut autolla kotiin. Tämän viikon perjantai ei ollut poikkeus! Ruuaksi sain intialaista kasvismuhennoksen tyyppistä ruokaa vohveleiden kera ja jälkkäriksi taiteilimme vanilijajäätelöä marjoilla, kinuskilla ja vohveleilla höystettyinä, eli siis yhtä suuri kuin NAM!!! :) Ehdimme tämän herkuttelun lomassa käydä koiran kanssa ulkona nauttimassa kirpeästä pakkassäästä ja seurata jännittyneinä Voice of Finland:ia... Loppuillasta pääsin sitten Äitin mukana kotiin.
Ihan parasta. :)



Koirakin pääsi kuvaan... :D





Millanen perjantai sulla oli? :)


                            ♥♥ Emma

Ps. Tämän kuvion opettelu on ollut mulle pakkomielle siitä asti kun näin videon siitä! Osaan sen nyt jo melkeen! Ehkä teen tänne siitä coverin... :)

1 kommentti:

  1. Hieno kattaus! Ja kiva kun Koirakin on mukana kuvassa. Mahtoi olla herkkua teillä!

    VastaaPoista